Hjælp øjnene med et par solbriller med UV beskyttelse fra Hasseris Optik i Aalborg

Når sommeren nærmer sig, betyder det som regel, at solen så småt titter frem. Med solens stråler fra himlem er det vigtigt, at du beskytter dine øjne. Derfor er det en rigtig god idé at investere i nogle solbriller med UV beskyttelse. På den måde kan du være sikker på, at dine øjne ikke tager skade, når du sidder ude i solen. Desuden er det selvfølgelig også langt mere behageligt at sidde med solbriller på, fordi du ikke får solens skarpe stråler i øjnene og derfor kan se bedre. Har du derfor ikke allerede et par lækre solbriller med UV beskyttelse, så bør du købe et par.

Du kan få hjælp til at finde de perfekte solbriller hos Hasseris Optik, hvor vi har stor erfaring på området. Vores butik ligger i Aalborg, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og se det store udvalg af forskellige solbrillemodeller. Her kan du afprøve dem, så du ender ud med det helt rigtige par, som både er flotte og behagelige at have på.

Solbriller med UV beskyttelse beskytter mod UV stråler

En af de store fordele ved UV beskyttelse i dine solbriller er, at de beskytter øjnene mod UV stråler. UV stråler kan være enormt skadelige for både dine øjne og hud. UV beskyttelse i solbrillerne er derfor lige så vigtigt, som når du tager solcreme på for at beskytte huden. Solen sender forskellige stråler, og særligt UV stråler, skal du være på vagt overfor.

  • UV stråler: UV stråler kan hverken ses eller føles og har en bølgelængde på 200-400 nm.
  • Synligt lys: Disse stråler ser vi som sollys, og de har en bølgelængde på 400-750 nm.
  • Infrarød stråling: Denne stråling er det vi føler som varme, og den har en bølgelængde på 750+ nm.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu