Find din stil hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du skal ud for at købe briller for første gang, kan det være svært at vide, hvad din stil er. Det kan være du er bange for at gå med briller, fordi du tror de ikke passer til dig. Dette skal du ikke være bekymret for, da du sagtens kan finde et par briller, som ser flotte ud på dig. De kan endda ende med at blive en moderigtig tilføjelse til dit outfit, som sætter det sidste præg. Der er derfor gode muligheder for at finde et par briller, som passer godt til dig og din stil.

Hos Hasseris Optik hjælper vi dig gerne med at finde din stil inden for briller. Vi har en butik i Aalborg, hvor du er velkommen til at komme på besøg og se vores store udvalg. Her hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette par, så du ender med at blive glad for og tilfreds med dine nye briller.

Find din stil af farver

Når du skal vælge et par briller, som passer til dig, så er farven enormt vigtig. Farven betyder nemlig meget for din stil, og hvordan brillen ser ud på dig. En god måde at finde den helt rette farve på er ved at tage udgangspunkt i din hudtone.

  • Lys hud: Hvis du har en meget fin og lys hud, så er det oplagt med naturlige farver. Det kan for eksempel være en brille i brun eller mos. Skarpe farver såsom sort kan fremstå meget voldsomme til din hudtone og bør derfor undgås.
  • Mørkgløden hud: Har du en mørk glød i din hud, så kan du sagtens slippe afsted med skarpe farver som sort eller metal. De skaber en flot kontrast til netop din hud.
  • Helt mørk hud: Er din hud helt mørk kan det være en fordel at finde nogle farverige briller. En lækker pastelfarve kan for eksempel skabe en rigtig flot kontrast til din hud.

DOWNLOAD STIL GUIDE