Find dine nye briller hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du har problemer med synet og har fået taget en synsprøve, som siger, at du har brug for lidt ekstra hjælp, så er det bare om at finde nogle gode briller. Briller kan hjælpe med at gøre din hverdag en hel del nemmere, fordi du får dit syn tilbage. De er både en stor fordel i dit arbejds- og privatliv, da et uskarpt syn kan lede til mange problemer, såsom hovedpine eller ømme øjne. Det er derfor vigtigt, at du finder nogle smarte og behagelige briller, som du kan lide.

Du kan vælge blandt et bredt sortiment af briller hos Hasseris Optik. Vi har en butik inde i Aalborg, hvor du altid kan komme forbi og afprøve vores brillemodeller. Der står også altid en dygtig medarbejder til rådighed, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Sådan vælger du farve på dine briller

Briller behøver ikke kun være en hjælp til synet, men kan også sagtens være en moderigtig genstand, som piffer dit outfit op. Du skal derfor ikke være nervøs for om, det ser fjollet ud med briller, da du let kan finde nogle flotte briller, som klæder netop dig. Når du skal vælge farve på dine briller, er det for eksempel en god idé at tage udgangspunkt i din hudtone.

  • Lys hudtone: Hvis du har en meget lys hudtone, så er det en god idé at vælge naturlige og neutrale farver. Det kan være farver såsom brun eller mos. Skarpe farver kan hurtigt komme til at se voldsomt ud på dig.
  • Mørkgløden hudtone: Hvis du har en mørk glød, så er det en god idé med skarpe farver såsom sort eller metal. De skaber nemlig en god kontrast til netop din hudtone.
  • Helt mørk hudtone: Har du en helt mørk hud, så er det oplagt at vælge nogle livlige farver og pasteller. Her er naturlige farver såsom brun en dårlig idé, da det kan blende sammen med huden.