Få et par lækre solbriller hos Hasseris Optik i Aalborg

Når sommeren nærmer sig, betyder det ikke kun varme fra solen, men også skarpe stråler. Solens stråler kan blive en stor chikane for øjnene, hvis ikke du har det perfekte par solbriller til at beskytte dem. Ikke nok med, at det er ubehageligt at få sol i øjnene, så er det også skadeligt, og derfor er det vigtigt, at du har et par ordentlige solbriller. Solbriller kan ende med at gøre en stor forskel for, hvor god en sommer du får. Der er nemlig ingen, som kan nyde varmen uden for, hvis de får solens stråler direkte i øjnene.

Du kan finde dine nye solbriller hos Hasseris Optik, hvor vi har et bredt sortiment. Vores fysiske butik ligger i Aalborg, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og se de mange forskellige modeller. Her kan du afprøve solbrillerne, så du til sidst får det helt rigtige par med hjem.

Sådan vælger du de rette solbriller til dig

Når du skal vælge solbriller, er det vigtigt, at du finder nogle, som sidder godt på dig. Det er meget vigtigt, at de sidder behageligt, men samtidig må de også gerne være pæne og sidde flot. Solbriller er nemlig også en stor modetrend om sommeren. Du kan blandt andet vurdere, hvilke solbriller der passer godt til dig ved at bruge din ansigtsform.

  • Oval ansigtsform: Hvis du er så heldig at have en oval ansigtsform, så kan du faktisk bære de fleste solbriller. Her passer både runde og firkantede former til dit ansigt.
  • Rund ansigtsform: Hvis du har en rund ansigtsform, så er det en god idé at finde nogle solbriller med lidt højde på. Dette kan for eksempel være en cateye model.
  • Firkantet ansigtsform: Hvis dit ansigt har en firkantet form, bør du holde dig til en afrundet brille, som kan gøre dine træk en smule blødere.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu