Tjek op på synet med en synsprøve hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du gerne vil være sikker på, at din syn er tiptop, så er det altid en god idé at få lavet en synsprøve. Oplever du for eksempel nogle symptomer på dårligt syn, så bør du opsøge en optiker med det samme. Det bliver kun værre jo længere tid du venter, da du skal anstrenge dig mere og mere for at se. Det kan både skabe problemer for dig og dit syn, da det kan være en udfordring i både arbejds- og privatliv. Dårligt syn kan for eksempel resultere i hyppig hovedpine, hvilket aldrig er godt for energien og humøret. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom og får lavet en synsprøve, hvis du mistænker, at der er problemer med dit syn.

Du kan få lavet en synsprøve hos Hasseris Optik, hvor vi har nogle dygtige og erfarne optikere. De laver en vurdering af dit syn og hjælper dig med den videre behandling, du har brug for. Du er altid velkommen til at besøge vores butik i Aalborg, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

 

Sådan foregår en synsprøve

Hvis du er bekymret for at tage til en synsprøve, fordi du ikke har prøvet det før, kan du se, hvordan det forløber sig her.

  • Du får hjælp fra en optiker til at lave synsprøven.
  • Synsprøven foregår med en bogstavstavle, hvor du blot skal tilkendegive, hvilke bogstaver du kan se.
  • Du skal sidde med en phoroptor, som blot er en kæmpe brille, hvor optikeren udskifter styrkeniveauet, for at finde den, som passer bedst til dig.
  • Efter prøven vurderer optikeren, om du har brug for yderligere hjælp til at se, eller om dit syn er fint, som det er.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.