Se bedre i sommervejret med solbriller med styrke fra Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du bruger briller i dagligdagen, så kan det godt blive et problem, når solen står højt på himlen, og du vil sidde ude på terrassen. Du kan nemlig ikke bare skifte over til solbriller, som enhver anden, da du så er nødt til at smide brillerne. Det er derfor en god idé at anskaffe et par solbriller med styrke, så du også kan se, når brillerne bliver smidt. Det er super smart, da du på den måde kan sidde ude i solen og nyde varmen, samtidig med at du kan se og ikke får sol i øjnene.

Hos Hasseris Optik kan du finde et bredt udvalg af solbriller med styrke. Vi hjælper dig gerne med at vælge det helt rette par, så du kommer hjem med det perfekte par solbriller til dig. Du kan altid besøge vores butik i Aalborg, hvor du både kan se solbrillerne og tale med vores dygtige medarbejdere.

Forskellige typer af solbriller med styrke

Hvis du er på jagt efter et par solbriller med styrke, skal du overveje, hvilken type du vil have. Der findes nemlig forskellige modeller med hver deres egenskaber.

  • Solbriller med polaroidglas: Polaroidglas er en meget populær løsning, fordi det afviser refleksioner i brilleglasset. Det vil sige, at du ikke bliver generet af refleksioner fra solen eller lignende, som normalt ville blive genspejlet i glasset.
  • Solbriller med fotokromiskglas: Fotokromiskglas fungerer på den måde, at farven på glasset ændres alt efter, hvor skarp solen er. Det vil sige, at din solbrille vil fungere som en helt almindelig brille, hvis du er inden for, hvor der ikke er sol. Du kan derfor bruge denne solbrille hele tiden, i stedet for at skifte rundt mellem dine briller og solbriller.
  • Solbriller med glas i forskellige farver: Du kan også få et par solbriller, hvor du selv kan vælge farven i glasset, så du kan finde den, du synes er mest behagelig for øjnene.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER