Køb dine nye kontaktlinser hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du er ved at være træt af brillerne, eller blot skal til at bruge noget for at forbedre synet, så kan det være at kontaktlinser er vejen for dig. I modsætning til briller, så sidder de inde i øjet og generer ikke på ansigtet. Du kan ikke se dem, når du har dem i på samme måde som med et par briller, der altid er synlige. Det kan derfor både være en fordel, fordi det er mere behageligt såvel som, at det er pænere, fordi det ikke er synligt.

Du kan få hjælp til at købe dine nye kontaktlinser hos Hasseris Optik, hvor vi har stor viden og erfaring på området. Vores butik ligger i Aalborg, hvor du altid er velkommen til at aflægge visit. Her vil en af vores dygtige medarbejdere stå klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Find den rigtige type af kontaktlinser

Der findes forskellige linsetyper, og det er noget, du bør overveje, når du skal købe kontaktlinser. Det er forskelligt hvad der fungerer godt for folk, og derfor er det en god idé at vurdere, hvilken der passer bedst ind i din livsstil, før du tager din beslutning.

  • 1-dagslinser: 1-dagslinser fungerer på den måde, at du bruger et nyt sæt linser hver dag. Det vil sige, at de ikke kræver noget vedligeholdelse, da du blot smider dem ud efter brug.
  • 14-dagslinser: 14-dagslinser skal udskiftes engang hver 14. dag, og du kan endda overnatte med dem, hvis det er højst nødvendigt. De kræver dog noget vedligeholdelse og rengøring, da det er det samme sæt, du bruger over 14 dage.
  • 30-dagslinser: Her udskifter du naturligvis linserne en gang hver 30. dag. Dette betyder, at det er en billig løsning, som dog kræver noget vedligeholdelse. Desuden kan du ikke overnatte med disse linser, som du kan med 14-dagslinser.