Find et flot brillestel til dine briller hos Hasseris Optik i Aalborg

Når du skal vælge briller, betyder brillestellet rigtig meget for både komfort og udseende. Som en ting skal det være et stel, som er tilpasset dit ansigt, så det er rart at have på. Som en anden ting, skal det sidde flot på dit ansigt, så det fremhæver alt det gode ved din ansigtsform. Briller kan nemlig både være funktionelle og moderigtige, hvis du blot vælger de helt rigtige.

Du kan få hjælp til at finde et par flotte briller med et lækkert brillestel hos Hasseris Optik. Vi har en butik i Aalborg, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og se på vores udvalg. Her kan du både spørge en af vores dygtige medarbejdere til råds såvel som at afprøve de forskellige brillemodeller, så du kan finde den, som passer bedst til dig.

Sådan vælger du formen på dit brillestel

Når du skal finde et brillestel, som klæder dig, så betyder formen rigtig meget. En god måde at finde den rette form på er ved at tage udgangspunkt i din ansigtsform.

  • Rund ansigtsform: Hvis dit ansigt har en rund form, så er det oplagt at vælge et brillestel til dine briller, som har lidt højde på. Dette kan for eksempel være en cateye model. Du bør holde dig fra meget runde eller firkantede briller, da det vil få dit ansigt til at se rundere ud.
  • Oval ansigtsform: Med en oval ansigtsform er du heldig, da de fleste former kan gå til dit ansigt. Det kan dog være en god idé at finde et brillestel, som flugter med dine kindben og øjenbryn.
  • Firkantet ansigtsform: Har du en ansigtsform, som tenderer til at være firkantet, så er det en god idé at finde en afrundet form. På den måde skaber du et lidt blødere udtryk i dit ansigt.