Stort udvalg af danske designer briller hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du er på udkig efter nogle funktionelle og flotte briller, så gør du klogt i at overveje de muligheder, der findes inden for dansk design. Der er et hav af danske designer briller på markedet, som sikrer dig et par flotte briller af god kvalitet. Går du derfor en smule op i mode og stil, er det en oplagt mulighed for dig. Desuden er der ingen grund til at købe en billig brille af ringe kvalitet, da de som regel skal udskiftes kort tid efter. Det er derfor altid en god idé at købe en ordentlig brille fra begyndelsen.

Hos Hasseris Optik kan du finde et stort udvalg af Danske designer briller. Du kan komme ned i vores fysiske butik i Aalborg og se det brede sortiment, så du kan afprøve, hvilken brille der passer bedst til dig. Vi har altid nogle dygtige medarbejdere til rådighed, som kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på vej.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Disse danske designer briller kan du finde

Hos Hasseris Optik sætter vi stor pris på dansk design, og vi arbejder derfor sammen med mange danske brands. Du kan derfor også finde en stor variation af danske designer briller i vores butik. Her er et par af de danske brands, der findes i butikken.

  • Fleye: Fleye er et dansk brand, som designer briller med fokus på skandinavisk stil. De tager renheden og enkeltheden fra det skandinaviske og kombinerer det med unikke detaljer og designs.
  • Thomsen Eyewear: Hos Thomsen Eyewear får du en brille, som er designet med fokus på både originalt brilledesign og nyere modetrends. Deres design går altså ud på at blande det bedste fra ældre og nyere tid.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk