Få et par solbriller til sport fra Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du dyrker meget udendørs sport om sommeren, kan det blive nødvendigt med et par solbriller. Almindelige solbriller er dog ikke så nemme at have med at gøre, da de let glider af under meget aktive handlinger. Du bør derfor købe et par solbriller særligt beregnede til sport, så du kan få den bedst mulige skygge af dine øjne. Der findes forskellige solbriller til sport, så det handler om at finde det par, som passer bedst til din situation.

Hos Hasseris Optik hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette par solbriller til din sportsgren. Du kan besøge os i vores butik i Aalborg, hvor du kan se vores udvalg, og vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Solbriller til forskellige sportsgrene

Der er forskel på hvilke solbriller, der er mest oplagte til bestemte sportsgrene.

  • Løb: Hvis du løber meget om sommeren, bør du anskaffe dig et par solbriller, som sidder tæt, men stadig ikke dugger til. På den måde undgår du at tabe dem, mens du løber.
  • Vandsport: Dyrker du vandsport, er det oplagt med polaroidglas i dine solbriller. De afværger nemlig refleksioner fra solen, så du ikke bliver blindet undervejs.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE