Lær mere om den nyeste solbrillemode hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du er på jagt efter nogle nye og fede solbriller, så bør du være opmærksom på de nyeste trends inden for solbrillemode. Solbriller er den perfekte måde at tage dit sommeroutfit til det næste niveau, men det kræver naturligvis det helt rette par. Det er derfor en god idé at finde nogle solbriller, som er moderigtige, og som passer til din stil.

Hos Hasseris Optik hjælper vi dig gerne med at finde nogle nye og moderigtige solbriller denne sommer. Vores butik ligger i Aalborg, hvor du altid kan komme forbi og se vores store udvalg.

Solbrillemode 2019

Solbrillemode ændrer sig hele tiden og denne sommer 2019 byder på nogle særligt lækre trends inden for solbriller.

  • Cateye: Cateye er enormt populært, når det kommer til solbriller. Det må endda godt være et meget overdrevent cateye, hvis det skal skabe den helt rigtige effekt.
  • Lyse farver: I år er det særligt populært med solbriller i lyse farver. Det kan både være hvid, beige eller noget helt andet, så længe farven er lys og lækker.
  • Farverige glas: Farverige glas på solbriller har gennem tiderne haft en stor indflydelse i modeverdenen, og det er kommet tilbage med fuld fart i 2019.