Få hjælp til tørre øjne hos Hasseris Optik i Aalborg

Hvis du har døjet med tørre øjne, er det en god idé at få dem tjekket, så du kan få den nødvendige hjælp. Tørre øjne kan nemlig være en stor hindring i hverdagen, da det kan påvirke dig og dit humør enormt meget. Det kan for eksempel gå hen og blive et stort problem i dit arbejdsliv, hvis du ikke har samme energi, som du ellers ville have. Derfor er det vigtigt at få noget hjælp til dine tørre øjne, før det udvikler sig og skaber problemer eller bliver værre.

Du kan få hjælp til at vurdere, om du har tørre øjne hos Hasseris Optik i Aalborg. Vores dygtige optikere kan hurtigt finde ud af om, du har problemer med tørre øjne, og hvordan du løser det bedst. Du er altid velkommen til at komme ned i vores fysiske butik i Aalborg, hvis du har nogle spørgsmål eller vil undersøges.

Symptomer på at du har tørre øjne

Hvis du ikke har prøvet at have tørre øjne før, så kan det være svært at vurdere, om det er det, du lider af. Det kan være svært at skelne mellem træthed og tørre øjne, og derfor er der nogle symptomer, du bør være opmærksom på, hvis du vil være sikker.

  • Du oplever tørhed og svien i dine øjne
  • Dit syn bliver sommetider sløret
  • Dine øjne begynder at klø
  • Dine øjne bliver røde og ømme
  • Du oplever at dine øjenlåg er sammenklistrede, når du har sovet
  • Du oplever træthed i dine øjne, når du har læst noget, kørt i bil eller siddet foran en computerskærm

Hvis du oplever nogle eller flere af disse symptomer, bør du altså opsøge en optiker og få tjekket dine øjne. Hellere blive tjekket en gang for meget end en gang for lidt.